دکتر رستمی معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و مدیر عامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ،روستائیان و عشایر کشور از اعضای کاروان همراه دکتر ربیعی وزیر محترم تعاون کار ، رفاه و تامین اجتماعی امروز در بدو ورود مورد استقبال مردم و مسئولین شهرستان قصرقند قرار گرفته و پس از بازدیدهایی از سطح شهرستان از جمله : روستای حمیری و پل های آن ، بام قصرقند و حضور بر مزار شهدای شهرستان و غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا و قول تخصیص کمک هزینه مسکن به خانواده شهید مدافع حرم شهید عمر ملازهی در بین شورای اداری ، شوراهای شهرستان ، علما ، معتمدین ، متنفذین و اصحاب رسانه در محل سالن جلسات فرمانداری قصرقند حضور پیدا کردند.
ایشان ضمن ابلاغ درود دولتمردان تدبیر و امید و وزیر تعاون به مردم قصرقن به استماع سخنان فرماندار و نماینده علما ،شورای اداری ، شورای شهرستان ، معتتمدین و کشاورزان پرداخته و قولهای مساعدی جهت پیگیری مطالبات ایشان نیز دادند .
محمدرضا رستمی سه موضوع اضطراری در برنامه ششم توسعه را آب ، محیط زیست و صندوق های بازنشستگی بیان کردند . ایشان بحران آب و اشتغال را فراگیر کشور اعلام کرده و بیان داشتند ما کشور ثروتمندی هستیم که با برنامه ریزی بطور قطع این بحران ها را پشت سر خواهیم گذاشت .
* در حوزه صنایع تبدیلی و بسته بندی از طرح های مرتبط استقبال کرده و تسهیلاتی نیز به شهرستان اختصاص خواهند داد.
* مجوز کارگزاری بیمه هم به شهرستان با تایید فرماندار به اشخاص حقوقی هم اختصاص دادند.
* سالن ورزشی مخصوص کارگران و کشاورزان هم در صورت به حدنصاب رسیدن هم خواهند داد .
* در خصوص مطالباتی از جمله افزایش نیروهای چارت اداری ادارات و تسهیلات بیشتر صندوق کارآفرینی امید و ... نیز بیان داشتند که این موارد را به مسئولین امر رسانده و پیگیری هم خواهند کرد.
همچنین با درخواست فرماندار شهرستان جهت استقرار بانک توسته تعاون در شهرستان نیز موافقت کردند.
